Training en coaching

Valérie Van Slycke

Formules


Personal training  

Gedurende een uur train je d.m.v. 1 op 1 begeleiding. Ideaal dus indien je wat extra motivatie nodig hebt of indien je graag professioneel begeleid wordt bij het sporten. Elke sessie is gebaseerd op jouw persoonlijk doel en op jouw niveau. Ideaal voor beginnende sporters, conditie-opbouw na revalidatie, een extra trainingsprikkel bovenop je andere trainingen, het verbeteren van je werkpunten als sporter of indien je gewoon een uurtje voor jezelf wilt.  


Small group training 

Sport je niet graag alleen? Kom dan samen met vrienden, familie of collega's sporten. De oefeningen worden zodanig aangepast dat iedereen gedurende dit uurtje op eigen niveau kan trainen. Hetzelfde niveau bij de groepsleden is wenselijk maar geen must!

Small group training is voor min. 2 en max. 4 personen om de individuele begeleiding te kunnen garanderen. 

Improve your health

Wil je graag wat gezonder gaan leven? Dan is het Improve your health program ideaal voor jou! We kijken samen hoe we gezonde voeding en genoeg bewegen in jouw leven kunnen integreren. Het veranderen van gewoontes kan niet in één sessie en daarom is dit programma verspreid over meerdere sessies


Improve your performance

Recreatieve sporter

Ben je een recreatieve loper, fietser, of andere sportbeoefenaar en wil je jouw niveau nog verbeteren? Altijd graag al eens deelgenomen aan de 10 miles of de mont ventoux beklommen maar geen idee hoe eraan te beginnen? Of heb je een andere doelstelling die je graag wilt behalen? 

Wij helpen je graag verder met het stellen van realistische en haalbare doelen op basis van  een gericht trainingsplan.


Dit programma is gericht naar personen die      < 3x/week sporten. 

Improve your performance

Competitieve sporter

Deze trainingsbegeleiding is gericht naar doorgedreven en/of competitie sporters die op zoek zijn naar professionele begeleiding om hun prestaties te verbeteren of nog gerichter te gaan trainen. Ook atleten uit de jeugdreeksen kunnen op basis van dit programma hun prestaties verbeteren rekening houdend met de ontwikkelingsfase waarin ze zitten.

Dit programma is gericht naar personen die      > 3x/week sporten.

Improve your performance

(Semi-)professionele sporter

Op zoek naar een langdurige fysieke begeleiding? Met deze formule kan je een volledig op maat gemaakt jaarplan/seizoensplan verwachten waarbij we op basis van lactaat-testen jouw trainingszones en conditieniveau bepalen. De dagdagelijkse opvolging en bijsturing zorgen voor een gerichte begeleiding en nauwe samenwerking met andere trainers en paramedici. Er is ook oog voor kracht en blessurepreventie zodat de totale fysieke begeleiding wordt voorzien. 


Dit programma is gericht naar semiprofessionele en professionele sporters.

 

Improve your core stability

Onder het motto "beter voorkomen dan genezen" is het belang van blessurepreventie niet meer weg te denken uit de huidige trainingen. Ook het efficiënt uitvoeren van bewegingen door voldoende core stability is een vast item in het trainingsprogramma van elke sporter. Gedurende deze sessies werken we op stabiliteit, mobiliteit en specifieke kracht gericht naar blessurepreventie. 

Improve your pre-season

Wil je je optimaal voorbereiden op het nieuwe voetbal-,  wieler-, basket-, hockey-,... of loopseizoen? Dan kan je bij ons een aangepast schema volgen volledig afgestemd op jouw persoonlijke noden en de noden van jouw sport. Ook gericht de winterstop overbruggen is een mogelijkheid.


Contacteer ons voor meer info en we bekijken wat we voor jou kunnen betekenen. 

Improve your team

Wil je graag enkele kracht, core stability of preventie sessies voor je team? Graag mobiliteit trainen bij je sporters maar weet je niet hoe te beginnen? Wij bieden aangepaste training of begeleidingssessies aan voor teams volledig op hun maat. Dit kan bij ons in de praktijk of op locatie. 


Contacteer ons voor meer info en we bekijken wat we voor jullie kunnen betekenen.