Groepsessies

Valérie Van Slycke

Groepsessies

Fitboks

Een leuke work-out waarbij je de technieken van het boksen aangeleerd krijgt. Naast de basis van het boksen te leren verbeter je ook jouw kracht, explosiviteit en uithouding. Deze sessies zijn in samenwerking met Kubat's gym om jullie nog professioneler te kunnen begeleiden. Er is geen ervaring in het boksen vereist. 


Circuittraining

Tijdens deze training wordt een combinatie van spierversterkende oefeningen en cardio voorzien in circuitvorm. Deze vorm van HIIT-training is gericht naar mensen die al op regelmatige basis bewegen of op zoek zijn naar iets meer uitdaging in het sporten op zichzelf. 

START TO MOVE

De naam zegt het zelf. Starten met bewegen. Dat is wat deze groepsessie beoogt. Het is gericht naar mensen die na lange tijd inactiviteit de draad weer willen oppikken of mensen die het sporten een kans willen geven. Het doel van de sessie is op een leuke manier weer aan het bewegen gaan. De groepsles is zeer laagdrempelig en is voor mensen van elke leeftijdsgroep. We richten ons op algemene fitheid en beweeglijkheid. 

YOGA

Joke van de kracht van zachtheid neemt je wekelijks mee tijdens een laagdrempelige yoga sessie. De lessen zijn een combinatie van therapeutische yoga uithoudingen en lichaamswerk. Je wordt begeleid op je eigen tempo je lichaam ontdekken en leert zacht de aandacht te brengen naar plaatsen waar stress en vermoeidheid zich het meest hebben vastgezet. Geen yoga ervaring vereist. Deze sessies zijn ook ideaal voor personen met vermoeidheid- en ontstekingsgerelateerde klachten.

Blessurepreventie voor lopers

Tijdens deze groepssessie gaan we aan de slag om de belastbaarheid van het lichaam te verbeteren en de belangrijkste spiergroepen voor lopers te trainen. Daarnaast komen ook mobiliteit en stabiliteit aan bod. 

Deze trainingen zijn ideaal bovenop je looptrainingen om je volledig te gaan ontwikkelen als loper en blessures te mijden.

Blessurepreventie voor voetballers

Core stability, functionele kracht, mobiliteit en stabiliteit. Het zijn belangrijke aspecten om blessurevrij te blijven als voetballer. Helaas is hier tijdens de wekelijkse voetbaltrainingen niet altijd tijd voor. Ideaal dus om deze groepssessie toe te voegen aan je trainingsschema!

De trainingen kunnen gerust op MD+1 of MD+2 gevolgd worden.UURROOSTER GROEPEN


Maandag 

20u-21u Fitboks

Dinsdag

19u30-20u30 Yoga

Zaterdag

10u-11u Circuittraining
11u-12u Start tot move