Groepsessies

Valérie Van Slycke

Groepsessies

Blessurepreventie voor lopers

Tijdens deze groepssessie gaan we aan de slag om de belastbaarheid van het lichaam te verbeteren en de belangrijkste spiergroepen voor lopers te trainen. Daarnaast komen ook mobiliteit en stabiliteit aan bod. 

Deze trainingen zijn ideaal bovenop je looptrainingen om je volledig te gaan ontwikkelen als loper en blessures te mijden.

Blessurepreventie voor voetballers

Core stability, functionele kracht, mobiliteit en stabiliteit. Het zijn belangrijke aspecten om blessurevrij te blijven als voetballer. Helaas is hier tijdens de wekelijkse voetbaltrainingen niet altijd tijd voor. Ideaal dus om deze groepssessie toe te voegen aan je trainingsschema!

De trainingen kunnen gerust op MD+1 of MD+2 gevolgd worden.Circuittraining

Tijdens deze training wordt een combinatie van spierversterkende oefeningen en cardio voorzien in circuitvorm. Deze vorm van HIIT-training is gericht naar mensen die al op regelmatige basis bewegen of op zoek zijn naar iets meer uitdaging in het sporten op zichzelf. 

START TO MOVE

De naam zegt het zelf. Starten met bewegen. Dat is wat deze groepsessie beoogt. Het is gericht naar mensen die na lange tijd inactiviteit de draad weer willen oppikken of mensen die het sporten een kans willen geven. Het doel van de sessie is op een leuke manier weer aan het bewegen gaan. De groepsles is zeer laagdrempelig en is voor mensen van elke leeftijdsgroep. We richten ons op algemene fitheid en beweeglijkheid. 

UURROOSTER GROEPEN


Maandag 

20u-21u Bessurepreventie voor voetballers


Zaterdag

9u-10u Blessurepreventie voor lopers
10u-11u Circuittraining
11u-12u Start tot move